1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

MU Zöld Sziget - Közösségi kert


A MU Színház kertjében közösségi kert létrehozását tervezzük, amellyel célunk, hogy a MU közösségi tevékenységét, programjait, a civilek megszólítását kiterjessze a kert, így a környezet, környezetvédelem, a tudatos életmód ösztönzésének területére is.

Közösségi színházként fontosnak tartjuk, hogy a környező házak lakóinak éppúgy teret biztosítsunk szabadidejük aktív eltöltésére, mint a kortárs művészetek kedvelőinek, munkatársainknak. Úgy tapasztaljuk, hogy közösségünknek igénye van arra, hogy olyan aktivitásokat végezhessenek, amelyek új impulzusokat biztosítanak számukra, elvégzésükkel hosszú- és rövid távú sikerélményt szerezhetnek, egyszerre jelenthet meditatív kikapcsolódást és izgalmas csapatmunka lehetőségét.

A MU Zöld sziget közösségi kert teret ad majd közösségi programoknak: workshopoknak (újrahasznosítás, kertészkedés, tudatosság témakörében), pikniknek, szomszédsági rendezvényeknek, garázsvásárnak, ruhacserének, környezetvédelemmel kapcsolatos eseményeknek teremtünk teret kezdeményezésünkke.

Kiemelkedően fontos, hogy kezdeményezésünkkel az óvodás és általános iskolás korosztályt is meg kívánjuk szólítani, tervezzük környezeti neveléssel kapcsolatos programok szervezését, hiszen a jövő generációjának környezettudatos szemléletformálása hatalmas jelentőséggel bír.

Csatlakozz a MU Zöld Sziget kertészeihez! Szeretnél egy parcellát a kertben? Szívesen szerveznél közösségi programot nálunk? Szívesen segítenél szaktudásoddal? Írj nekünk!

Támogatók: MOL Zöldövezet Program, Ökotárs Alapítvány


{gallery}601{/gallery}

Informatikai partner: