1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

MU Terminál – Káva Kulturális Műhely: A Tizenháromház

péntek, 28 február 2020 20:00

színházterem
időtartam: 60 perc
korosztály: 16+

jegyár: 2200 Ft
diák-, nyugdíjas jegy, XI. kerületi lakos kedvezmény: 1800 ft
támogatói jegy: 4000 Ft
→jegyvásárlás

BEMUTATÓ

MU Terminál – Káva Kulturális Műhely: A Tizenháromház
- táncszínházi előadás Kepes András: Istenek és Emberek című regénye nyomán –

Magyar lélektan, korlenyomat, fejlődéspszichológia, társadalom és kultúrrajz, az 50-es évektől napjainkig, mely rajz egy angyalföldi társasház belsőudvarán keresztül nyer formát a szemünk előtt.
„Az alkotói folyamat során arra törekedtem, hogy az előadókkal közösen olyan munkát hozzunk létre, mely a téma érdekességén vagy érdektelenségén túl, annak színpadra állítási módjával is érdeklődésre tarthat számot.

Röviden, szerettem volna, ha maga a formanyelv, mellyel megmutatjuk a történést, nagyon izgalmas. Mivel a produkcióban táncosok és színészek vesznek részt, a rendező pedig egy koreográfus, az alkotói nyelv különlegessége jó alapokról indult. Akik szeretnék besorolni a produkciót, azoknak mondanám, hogy tánc/fizikai színházra számítsanak a téma helyenként progresszív, provokatív, klasszikus és absztrakt módokon történő ábrázolása mellett.”
Fejes Ádám

Előadásunkat a Káva Kulturális Műhely színészeivel közösen, Fejes Ádám rendezésében fogjuk létrehozni.

Szereposztás, stáb:
Előadók: Bori Viktor, Fejes Ádám, Gyepes Bianka, Hoffmann Adrienn, Kardos János, Milák Melinda, Patonay Anita, Sereglei András, Takács Gábor
Rendező: Fejes Ádám
Asszisztensek: Lendvay Zsóka, Asztalos Dóra

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, ICD 20001Kft. Terminál Alapítvány, Káva Kulturális Műhely, MU Színház
 

{gallery}867{/gallery}

Informatikai partner: