1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

MU Terminál: On The Air (Adásban)

péntek, 18 május 2018 20:00

színházterem
időtartam: 60 perc
korosztály: 14+

jegyár: 2000 Ft
diákjegy: 1600 Ft
nyugdíjasjegy: 1300 Ft
XI. kerületi lakos kedvezmény: 1800 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft
bérlet érvényes
jegyvásárlás→

MU Terminál: On The Air (Adásban)

Fejes Ádám és Hoffmann Adrienn koreográfus páros azt a kérdéskört járja körül, mely szerint vajon van-e a másiknál előrébb való, különb társadalmi, kulturális, vallási berendezkedés? Lehet-e pusztán gazdaságilag mérni az emberek saját kultúrájukban, országukban, társadalmukban betöltött szerepének értékét, vagy ami még ennél is izgalmasabb, hogy maguk az emberek, hogyan élik meg saját boldogságuk (nevezhetjük értéknek) szintjét?

Ennek vizsgálatához, Adásban című produkciónk, segítségül hívja a föld különböző pontjain található rádióállomások élőben sugárzott műsorait, így létrehozva jelenidejű zenei kompozíciót a darabhoz. Az előadás során az éppen aktuális rádióműsorok helyszíneire utazunk, és olyan mikró élethelyzeteket rekonstruálunk, amelyek pont ott, pont akkor, akár meg is történhetnek. Átadjuk magunkat azoknak a belénk égett sztereotip érzéseknek, amelyek a kapott ingerek során ösztönösen elárasztják mellkasunkat, egyszerre töltenek el bennünket félelemmel és kíváncsisággal. Tesszük ezt annak érdekében, hogy ebben az átszellemült előadói állapotban láthatóvá tegyük a hallhatót.

Reményeink szerint így az adásból kapás, a kapásból pedig akár még befogadás is születhet!

Koreográfus: Hoffmann Adrienn / Fejes Ádám

Előadók: Bori Viktor, Fejes Ádám, Gyepes Bianka, Hajtó Janka, Hoffmann Adrienn, Kardos János, Kovács Kinga, Melkvi Bea, Németh Róbert, Oberczián Kinga, Zombola Péter.

Informatikai partner: