1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

Molnár Csaba - MU Színház – SÍN: CMMN SNS PRJCT

szombat, 16 szeptember 2017 20:00

színházterem
időtartam: 90 perc

A szeptember 1-ig vásárolt elővételes jegyek 20% kedvezményre jogosítanak.
A Színházak Éjszakája-karszalag birtokában 25%-os kedvezménnyel vásárolható egy szabadon választott jegy az októberi előadásaink közül a pénztárunkban.
további részletek: http://www.szinhazakejszakaja.hu/

A Színházak Éjszakája program keretén belül:
Molnár Csaba - MU Színház – SÍN:
CMMN SNS PRJCT

A Színházak Éjszakája zárásaként egy könnyed hangvételű, humorral fűszerezett, szórakoztató előadáson vehetnek részt az érdeklődők. Az előadás remek alkalmat ad arra, hogy a nézők közösséggé formálódva részt vegyenek egy előadás alakításában, felelősséget vállalva, közös döntéseket hozva befolyásolják annak célját. És a páratlan élmény részeként akár maga az előadás is egy néző tulajdonába kerülhet. Aki nem hiszi, jöjjön el!

Minden kimondatlan szabály, ami alapján egymáshoz viszonyulunk; minden kritérium, ami alapján cselekszünk, gondolkodunk és döntéseket hozunk; minden szokás és konvenció, amely befolyásolja a tetteinket; minden olyan dolog, amit „normálisnak” tekintünk, és amire azt mondjuk, „persze”; és minden, amit nem kérdőjelezünk meg. Üdvözlünk a CMMN SNS PRCJT-ben, ez itt a „józan ész” világa!

A CMMN SNS PRJCT a közösségi kapcsolatokkal foglalkozik, és a hézagokkal, amelyek a gazdasági profit logikáján túli működésben keletkeznek. Az előadás olyan új kereskedelmi lehetőségeket és üzleti formákat javasol a színházi kontextuson belül, amelyek a fikció határait súrolják. Páratlan élmények a bizalmas és a szokatlan metszéspontjában: így válik a színház a szabad kereskedelem és a kalandok arénájává - egy olyan térré, amely a voyeurizmus és a részvétel között húzódik – a tökéletlenség ódájává.

Molnár Csaba alkotó-előadó a Budapest Táncművészeti Szakközépiskola elvégzése után 2007-től a P.A.R.T.S.-ban folytatta tanulmányait.  Már az iskolai évek alatt elkezdte önálló koreográfusi munkáit. A koreográfus-előadó háromszoros Lábán-díjas művész, 2011-ben a BLOOM! dance collective: City című előadásért, 2014-ben a Dányi-Molnár-Vadas: Nyúzzatok meg! című előadásért, 2016-ban pedig Marcio Canabarro-val való közös kutatásukért és abból született produkciójukért, a Tropical Escape-ért kapott elismerést. Molnár Csaba az önálló koreográfusi munkái mellett alkotó-előadóként tagja a Hodworks társulatnak.

Raubinek Lili újgenerációs tánc- és előadóművész, frissen végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Láthattuk őt Molnár Csaba: Eclipse, illetve a Duda Éva Társulat / Movein Mission: Breathe! című előadásában. Független előadóként kortársaival együtt több projekten is dolgozik.

Szász Dániel alkotó-előadóként 2002 óta aktív tagja a Tünet Együttesnek. A 2008-as Tánc Világnapján elnyerte a „Az évad legjobb férfi táncosa” díjat. Táncos munkái mellett színészként is feltűnik több magyar kisfilmben (Légyfogó, Kártevők) illetve színházi előadásban.

Koncepció: Martin Schick / Laura Kalauz
Rendező: Molnár Csaba
Előadók: Raubinek Lili és Szász Dániel
Produkciós vezető: Erős Balázs és Vámos Janka
A magyar szöveget fordította: Molnár Alexa

A budapesti előadás létrejöttének támogatója: Open Latitudes 3 – Az Európai Unió Kultúra Programja, Nemzeti Kulturális Alap, MU Színház, SÍN Kulturális Központ

Az előadás forgalmazását az NKA támogatta.

Informatikai partner: