1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

KB35 Inárcs: A tökéletességen innen /Betegség miatt elmarad!/

szombat, 21 október 2017 20:00

színházterem
időtartam: 75 perc

jegyár: 2000 Ft
diákjegy: 1300
nyugdíjas jegy: 1000 Ft
XI. Kerületi lakos: 1800 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft
bérlet nem érvényes
jegyvásárlás→

KB35 Inárcs: A tökéletességen innen

Három testvér elveszíti a negyediket, egyikük felesége új barátra lel. Egy barátság meginog. Minden viszony megrendül, minden kapcsolatot újra kell teremteni.

„A legközelebbi emberi kapcsolatokkal akartunk foglalkozni: testvér, barát, szerelem… Azzal, amiben társak vagyunk, amiben osztozunk. És távoli világok találkozásával akartunk foglalkozni. Kapcsolatok születésével. Hogyan juthatunk el a másikig? Mit tudunk elengedni ezekért a találkozásért? Milyen megkövült minták akadályozzák a találkozást? Mi az, amiben társak vagyunk, miben osztozunk?

Kezdetektől személyes játékot szerettünk volna. Olyan témákkal akartunk foglalkozni, amelyek a legközelebbről érintenek bennünket, és persze azt kerestük, hogy lehet ezekhez a legszélesebb kapcsolódási felületet biztosítani a nézők számára.

Az előadás közös alkotás eredménye. A történet konkrét sorsok találkozásából fonódik. A szereplők magyarok, de ez most nem is olyan fontos, különböző társadalmi-kulturális miliőből érkeznek, de most nem ez a döntő kérdés.” (Szivák-Tóth Viktor, rendező)

A KB35 közösségi színházi műhely. Célja a közösségi értékrend terjesztése, és a színház közösségi megújítása.

A 21 fős társulatot egy 94 fős, több generációs, 6 évestől a 82 éves aktív játszókból álló műhely egészíti ki Inárcson. A műhely fontos csomópontja a több ezer fős országos közösségi színházi mozgalomnak gyerek, diák és felnőtt korosztályban egyaránt.

A civilekkel való munka biztosítja, hogy a társadalom legkülönfélébb szegmenseiből hozzunk be tapasztalatot, tudást: a társulat a kisgyermek- és csecsemőgondozótól, az ügyintézőn, tanáron, erdészeti munkatárson át a bírósági jegyzőig, makrogazdasági elemzőig képviselteti az adott foglalkozási területek, társadalmi csoportok szocio-kulturális környezetét.

Szereposztás/stáb:
Levi, a legidősebb testvér: Szivák-Tóth Viktor
András, a középső testvér: Villant Bálint
Tamás, a legkisebb testvér: Zelei Péter
Edit, Levi felesége: Fodor Éva
Adél: Bálint Petra
Jázmin: Fazekas Anna Dorottya
Zene: Márton Attila
Fény- és hangtechnika: Pigniczky Ádám
Rendezte: Szivák-Tóth Viktor

Támogatók: Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtár – Inárcs, MU Színház, NKA, EMMI

Informatikai partner: