1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
(+361) 209 4015
szinhaz@mu.hu

Import Impró Társulat: Epizód

2016. február 22., hétfő 19:00


2016. FEBRUÁR 22.  19 óra  

Jegyár: 1500 Ft
diákjegy/nyugdíjís: 800 Ft
XI. kerületi lakos kedvezmény: 1350 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft
Jegyvásárlás→


Import Impró Társulat: Epizód


Epizódunkban nem lesz ismétlés, semmi rögzített sablon – a nézőink által megadott szavakból épül rögtönzött előadásunk. Ebben az imprós formátumban előfordulhat, hogy három különböző jelenetsor keletkezik, melyeknek epizódjai lazán összekapcsolódnak.
Vagy szerteágaznak. Mi sem tudjuk. Mert van egy dolog az Epizódokban, ami biztosan közös: minden az adott pillanat műve, a helyzetek az estében keletkeznek és ott is érnek véget.

Színészek: Balla Richárd, Bársonyosi Dávid, Dr. Jámbor Máté, Falkay - Horváth Ede, Horváth Veronika, Kocsis Alex, Király Melinda, Korányi Bálint, Nagy Zsolt Zsozsa, Radics Bence, Szántó Dániel, Tilinger Edina, Varju Nándor, Weisz Dorottya
Játékmester: Kósa Roland

Az Import Impró Társulat Győr legaktívabb független alkotó közössége, ami 2008 óta népszerűsíti az improvizációs színházat Győrben és a régióban. A kezdetben diákszínjátszókkal induló csoport mára saját repertoárral és játszóhellyel rendelkező társulattá nőtte ki magát.

Több fajta világlátású és érdeklődésű ember tartozik csapatukba – van köztük orvos, logisztikus, egyetemista, színész, drámatanár, grafikus, vendéglátós, gazdasági informatikus, csecsemőgondozó – de egy valami összeköti őket: a színház és az improvizáció szeretete.

Az előadás támogatója: Import Impró Egyesület

fotó: Mezősi Kristóf


 

 

Informatikai partner: